Рецепт “Курячі стегна в клярі з соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 560 ккал, 39г білків,
35 г жирів, 24 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 8 курячих стегон
❯ 1 ч. л. меленого імбиру
❯ 3 товчені зубчики часнику
❯ 1 ч. л. морської солі
❯ щіпка меленого білого перцю
❯ рослинна олія
Для кляру:
❯ 1 білок
❯ 75 г пшеничного борошна
❯ 35 г кукурудзяного борошна
❯ 1 ч. л. розпушувача
❯ 250 мл холодної води
❯ 2 ст. л. рубаного арахісу
Покроковий процес приготування стегон в клярі
Крок 1
Стегна вимити, обсушити, пошивати в киплячій воді 10 хв і перекласти в інший посуд. Дати охолонути.
Крок 2
У мисці змішати імбир та часник. Посолити, поперчити. Сумішшю натерти стегенця. Для кляру збити білок у міцну піну. В окремий посуд просіяти пшеничне та кукурудзяне борошно з розпушувачем, влити воду. Акуратно підмішати білок та арахіс. Стегна вмочити в кляр і обсмажити з кожною сторони на гарячому маслі.