Перейти до вмісту
Головна » Курячі стегна в клярі з соусом

Курячі стегна в клярі з соусом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Курячі стегна в клярі з соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 560 ккал, 39г білків,
    35 г жирів, 24 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 8 курячих стегон
    ❯ 1 ч. л. меленого імбиру
    ❯ 3 товчені зубчики часнику
    ❯ 1 ч. л. морської солі
    ❯ щіпка меленого білого перцю
    ❯ рослинна олія
    Для кляру:
    ❯ 1 білок
    ❯ 75 г пшеничного борошна
    ❯ 35 г кукурудзяного борошна
    ❯ 1 ч. л. розпушувача
    ❯ 250 мл холодної води
    ❯ 2 ст. л. рубаного арахісу

    Покроковий процес приготування стегон в клярі

    Крок 1

    Стегна вимити, обсушити, пошивати в киплячій воді 10 хв і перекласти в інший посуд. Дати охолонути.

    Крок 2

    У мисці змішати імбир та часник. Посолити, поперчити. Сумішшю натерти стегенця. Для кляру збити білок у міцну піну. В окремий посуд просіяти пшеничне та кукурудзяне борошно з розпушувачем, влити воду. Акуратно підмішати білок та арахіс. Стегна вмочити в кляр і обсмажити з кожною сторони на гарячому маслі.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячі стегна в клярі з соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *