Рецепт “Курячий гуляш у булочках” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ
❯ 400 г курячого філе
❯ 1 ч. л. приправи для курки
❯ 1/2 лимона
❯ 2 ст. л. томатної пасти
❯ 3–4 ст. л. рослинної олії
❯ 1 ст. л. борошна
❯ по 1/2 пучка петрушки та зеленої цибулі
❯ 4 пшеничні булочки
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування гуляша у булочках
Крок 1
М’ясо нарізати кубиками, збризкати соком лимона, посипати приправою, посолити, поперчити та маринувати
15 хв. У сотейнику на олії обсмажити м’ясо до золотистого кольору, присипавши борошном. Додати томатну пасту,
2/3 зелені, 150 мл води та готувати 10 хвилин.
Крок 2
У булочок зрізати кришечки та вибрати м’якоть. Булочки злегка підсушити у духовці. Готовий гуляш розкласти по булочках, посипати зеленню, що залишилася та накрити “кришечками”.