Перейти до вмісту
Головна » Курячий гуляш у булочках

Курячий гуляш у булочках

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Курячий гуляш у булочках” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    ❯ 400 г курячого філе
    ❯ 1 ч. л. приправи для курки
    ❯ 1/2 лимона
    ❯ 2 ст. л. томатної пасти
    ❯ 3–4 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 ст. л. борошна
    ❯ по 1/2 пучка петрушки та зеленої цибулі
    ❯ 4 пшеничні булочки
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування гуляша у булочках

    Крок 1

    М’ясо нарізати кубиками, збризкати соком лимона, посипати приправою, посолити, поперчити та маринувати
    15 хв. У сотейнику на олії обсмажити м’ясо до золотистого кольору, присипавши борошном. Додати томатну пасту,
    2/3 зелені, 150 мл води та готувати 10 хвилин.

    Крок 2

    У булочок зрізати кришечки та вибрати м’якоть. Булочки злегка підсушити у духовці. Готовий гуляш розкласти по булочках, посипати зеленню, що залишилася та накрити “кришечками”.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячий гуляш у булочках. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *