Перейти до вмісту
Головна » Курячий рулет у беконі з сирною начинкою

Курячий рулет у беконі з сирною начинкою

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Курячий рулет у беконі з сирною начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 3 повних філе курячої грудки
    ❯ 1 ч. л. сушеного чебрецю
    ❯ 2 ст. л. соку лимона
    ❯ 200 г бекону (тонкими скибочками)
    ❯ 100 г волоських горіхів
    ❯ 2 ст. л. рубаного кропу
    ❯ 100 г твердого плавленого сиру
    ❯ рослинна олія
    ❯ перець
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування курячого рулету

    Крок 1

    Філе розрізати вздовж по товщині та трохи відбити. М’ясо посолити, поперчити, присипати чебрецем і збризкати соком лимона.

    Крок 2

    Горіхи обсмажити на сковороді без жиру та дрібно порубати. Сир розім’яти з горіхами та рубаним кропом.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 180 °. На харчовій плівці викласти у рівний прямокутний пласт скибочки бекону. Викласти на скибочки бекону філе, по центру покласти начинку і, піднімаючи краї плівки, сформувати рулет. По кінцях виробу краю філе підняти та скріпити, щоб не витікала начинка. Зафіксувати виріб дерев’яними шпажками або кулінарною ниткою.

    Крок 4

    Виріб змастити олією, викласти на лист швом вниз і запікати 45-55 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячий рулет у беконі з сирною начинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *