Перейти до вмісту
Головна » Курячий суп з яйцем

Курячий суп з яйцем

    Курячий суп з яйцем

    «Діаменю» рецепт “Курячий суп з яйцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    38 ккал

    Інгредієнти

    – Курячі грудки без шкіри
    – 1 морква
    – 1 цибулина
    – 1 варене перепелине яйце
    – зелень кропу
    – сіль
    Для тесту:
    – 0,5 ст. Псіліум
    – 1 курячий жовток
    – сіль на смак

    Покрокове приготування курячого супу

    Крок 1

    Курячі грудки, цибуля і морква відварюю в 1,5 л підсоленої води, дістаю із бульйону. М’ясо та моркву нарізаю великими шматочками.

    Крок 2

    Змішую псилліум із жовтком і сіллю. Бульйон проціджую, доводжу до кипіння і потроху опускаю в нього тісто змоченого в воді чайною ложкою. Варю до спливу галушок.

    Крок 3

    У тарілки викладаю м’ясо, по половинці яйця та моркву, заливаю бульйоном, викладаю галушки, посипаю рубаною зеленню

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячий суп з яйцем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *