«Діаменю» рецепт “Курячий суп з яйцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
38 ккал
Інгредієнти
– Курячі грудки без шкіри
– 1 морква
– 1 цибулина
– 1 варене перепелине яйце
– зелень кропу
– сіль
Для тесту:
– 0,5 ст. Псіліум
– 1 курячий жовток
– сіль на смак
Покрокове приготування курячого супу
Крок 1
Курячі грудки, цибуля і морква відварюю в 1,5 л підсоленої води, дістаю із бульйону. М’ясо та моркву нарізаю великими шматочками.
Крок 2
Змішую псилліум із жовтком і сіллю. Бульйон проціджую, доводжу до кипіння і потроху опускаю в нього тісто змоченого в воді чайною ложкою. Варю до спливу галушок.
Крок 3
У тарілки викладаю м’ясо, по половинці яйця та моркву, заливаю бульйоном, викладаю галушки, посипаю рубаною зеленню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!