«Діаменю» рецепт “Квашена капуста з буряком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
70 ккал
Інгредієнти
– 1 ст. квашеної капусти
– 1 варений буряк
– 1 морква
– 1 цибулина
– пучок петрушки
– 1 ст. оливкової олії
– сіль на смак
Покрокове приготування квашеної капусти
Крок 1
Цибулину дрібно нарізаю. Моркву натираю на великій тертці, присипаю сіллю і мну руками, щоб дала сік. Відварені буряки також натирають на великій тертці
Крок 2
Петрушку дрібно рубаю. Квашену капусту витискаю від соку. У салатнику змішую капусту, моркву, цибулю, петрушку та буряк. Додаю сіль до смаку.
Крок 3
Заправляю оливковою олією і ретельно перемішую. Перед подачею до столу посипаю подрібненою зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!