Перейти до вмісту
Головна » Квашена капуста з буряком

Квашена капуста з буряком

    Квашена капуста з буряком

    «Діаменю» рецепт “Квашена капуста з буряком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    70 ккал

    Інгредієнти

    – 1 ст. квашеної капусти
    – 1 варений буряк
    – 1 морква
    – 1 цибулина
    – пучок петрушки
    – 1 ст. оливкової олії
    – сіль на смак

    Покрокове приготування квашеної капусти

    Крок 1

    Цибулину дрібно нарізаю. Моркву натираю на великій тертці, присипаю сіллю і мну руками, щоб дала сік. Відварені буряки також натирають на великій тертці

    Крок 2

    Петрушку дрібно рубаю. Квашену капусту витискаю від соку. У салатнику змішую капусту, моркву, цибулю, петрушку та буряк. Додаю сіль до смаку.

    Крок 3

    Заправляю оливковою олією і ретельно перемішую. Перед подачею до столу посипаю подрібненою зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Квашена капуста з буряком. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *