Рецепт “Квашена капуста з морквою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 100 ккал, 4 г білків,
1 г жирів, 19 г вуглеводів
Інгредієнти
На 10 порцій:
❯ 500 г білокачанної капусти
❯ 300 г моркви
❯ 200 г цибулі
❯ 2 ч. л. солі
❯ 1 ч. л. кмина
❯ 2 ст. л. свіжонатертого кореня хрону
Покроковий процес приготування квашеної капусти
Крок 1
Капусту вимити, біля качана вирізати качан, листя нашаткувати смужками. Моркву очистити та натерти на
великій тертці. Цибулю очистити, нарізати тонкими півкільцями та разом з капустою та морквою викласти в каструлю.
Крок 2
Засипати овочі сіллю і кмином, додати хрін і перетерти, щоб виділився сік. Притиснути капусту в каструлі так, щоб овочі повністю були вкриті соком. Накрити їх тарілкою, придавити гнітом та залишити на 5 днів. Розкласти у стерилізовані банки.