«Діаменю» рецепт “Квасолевий суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
149 ккал
Інгредієнти
– 450 г консервованої квасолі
– 120 г замороженого шпинату
– цибулина
– сіль
– перець
– 5 зубчиків часнику
– 1 л курячого бульйону
– 1 лавровий лист
– пів лимона
Покрокове приготування квасолевого супу
Крок 1
Нарізану півкільцями цибулю і рубаний часник обсмажую на оливковій олії прямо в каструлі.
Крок 2
Додаю лавровий лист, квасолю без рідини та бульйон. Солю, перчу, варю 10 хвилин, потім підмішую шпинат.
Крок 3
Даю супу повторно закипіти, готую ще 1-2 хвилини. Вливаю лимонний сік, перемішую, даю трохи настоятися і подаю до столу.
Зазначені значення ХО є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!