Перейти до вмісту
Головна » Квасолевий суп

Квасолевий суп

    Квасолевий суп

    «Діаменю» рецепт “Квасолевий суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    149 ккал

    Інгредієнти

    – 450 г консервованої квасолі
    – 120 г замороженого шпинату
    – цибулина
    – сіль
    – перець
    – 5 зубчиків часнику
    – 1 л курячого бульйону
    – 1 лавровий лист
    – пів лимона

    Покрокове приготування квасолевого супу

    Крок 1

    Нарізану півкільцями цибулю і рубаний часник обсмажую на оливковій олії прямо в каструлі.

    Крок 2

    Додаю лавровий лист, квасолю без рідини та бульйон. Солю, перчу, варю 10 хвилин, потім підмішую шпинат.

    Крок 3

    Даю супу повторно закипіти, готую ще 1-2 хвилини. Вливаю лимонний сік, перемішую, даю трохи настоятися і подаю до столу.

    Зазначені значення ХО є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Квасолевий суп. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *