Перейти до вмісту
Головна » Квасоляний суп по-грецьки

Квасоляний суп по-грецьки

    Квасоляний суп по-грецьки

    «Діаменю» рецепт “Квасоляний суп по-грецьки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    160 ккал

    Інгредієнти

    – 250 г квасолі
    – 3-4 помідори
    – 2-3 зубчики часнику
    – 1 цибулина
    – 1 морква
    – 3-4 гілочки селери (листя)
    – 0,5 ч.л. солі
    – 4 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування квасоляного супу

    Крок 1

    Заливаю квасолю окропом на ніч, щоб вона набрякла. З ранку промиваю її у воді, знову заливаю окропом, додаю прянощі, варю 1-1,5 години практично до готовності, намагаючись не розварити її.

    Крок 2

    За 20 хвилин до готовності квасолі очищаю цибулю і моркву, натираю їх на тертці та обсмажую на олії. Помідори нарізаю великими кубиками. Додаю їх у сотейник разом із подрібненими зубчиками часнику та сіллю. Овочі тушу 10 хвилин на малому вогні.

    Крок 3

    Додаю проціджену відварену квасолю. Нарізаю промите листя селери, додаю їх до інших продуктів. Вливаю окріп і тушку ще 5 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Квасоляний суп по-грецьки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *