«Діаменю» рецепт “Квасоляний суп по-грецьки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
160 ккал
Інгредієнти
– 250 г квасолі
– 3-4 помідори
– 2-3 зубчики часнику
– 1 цибулина
– 1 морква
– 3-4 гілочки селери (листя)
– 0,5 ч.л. солі
– 4 ст. рослинної олії
Покрокове приготування квасоляного супу
Крок 1
Заливаю квасолю окропом на ніч, щоб вона набрякла. З ранку промиваю її у воді, знову заливаю окропом, додаю прянощі, варю 1-1,5 години практично до готовності, намагаючись не розварити її.
Крок 2
За 20 хвилин до готовності квасолі очищаю цибулю і моркву, натираю їх на тертці та обсмажую на олії. Помідори нарізаю великими кубиками. Додаю їх у сотейник разом із подрібненими зубчиками часнику та сіллю. Овочі тушу 10 хвилин на малому вогні.
Крок 3
Додаю проціджену відварену квасолю. Нарізаю промите листя селери, додаю їх до інших продуктів. Вливаю окріп і тушку ще 5 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!