Перейти до вмісту
Головна » Квасоляний суп з томатами

Квасоляний суп з томатами

    Квасоляний суп з томатами

    «Діаменю» рецепт “Квасоляний суп з томатами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    149 ккал

    Інгредієнти

    – 250 г квасолі
    – 3-4 помідори
    – 2-3 зубчики часнику
    – 1 цибулина
    – 1 морква
    – пучок листя селери
    – 0,5 ч.л. солі
    – щіпка чебрецю
    – 2 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування квасоляного супу

    Крок 1

    Овочі мою та очищаю. Квасолю замочую на ніч і відварюю до готовності. За 20 хвилин до готовності квасолі нарізаю цибулину дрібними кубиками, пасерую в сотейнику 1-2 хвилини на олії.

    Крок 2

    Моркву нарізаю дрібними кубиками. Додаю до цибулі та обсмажую ще 2 хвилини. Помідори нарізаю великими кубиками. Додаю у сотейник разом з очищеними зубчиками часнику. Солю.

    Крок 3

    Тушу овочі 10 хвилин на малому вогні. Додаю квасолю, чебрець і нарізану селеру. Вливаю окріп і варю 5 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Квасоляний суп з томатами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *