«Діаменю» рецепт “Квасоляний суп з томатами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
149 ккал
Інгредієнти
– 250 г квасолі
– 3-4 помідори
– 2-3 зубчики часнику
– 1 цибулина
– 1 морква
– пучок листя селери
– 0,5 ч.л. солі
– щіпка чебрецю
– 2 ст. рослинної олії
Покрокове приготування квасоляного супу
Крок 1
Овочі мою та очищаю. Квасолю замочую на ніч і відварюю до готовності. За 20 хвилин до готовності квасолі нарізаю цибулину дрібними кубиками, пасерую в сотейнику 1-2 хвилини на олії.
Крок 2
Моркву нарізаю дрібними кубиками. Додаю до цибулі та обсмажую ще 2 хвилини. Помідори нарізаю великими кубиками. Додаю у сотейник разом з очищеними зубчиками часнику. Солю.
Крок 3
Тушу овочі 10 хвилин на малому вогні. Додаю квасолю, чебрець і нарізану селеру. Вливаю окріп і варю 5 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!