Перейти до вмісту
Головна » Кислі щі з пшоном

Кислі щі з пшоном

    Кислі щі з пшоном

    «Діаменю» рецепт “Кислі щі з пшоном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    111 ккал

    Інгредієнти

    – 0,5 кг копчених свинячих ребер
    – 0,3 кг квашеної капусти
    – 2,5 ст. пшона
    – 2 картоплини
    – 1 ст. томатної пасти
    – сіль
    – мелений чорний перець
    – рослинна олія

    Покрокове приготування кислих щів

    Крок 1

    Капусту тушу на олії 20 хвилин. Додаю томатну пасту, готую ще 10 хвилин.

    Крок 2

    Очищену та нарізану кубиками картопля та ребра заливаю 3,5 л холодної води, доводжу до кипіння, знімаю накип і варю 15 хвилин.

    Крок 3

    Всипаю промите пшоно, готую ще 10 хвилин. Додаю тушковану капусту, солю, перчу та варю щі до готовності

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кислі щі з пшоном. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *