«Діаменю» рецепт “Кислі щі з пшоном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
111 ккал
Інгредієнти
– 0,5 кг копчених свинячих ребер
– 0,3 кг квашеної капусти
– 2,5 ст. пшона
– 2 картоплини
– 1 ст. томатної пасти
– сіль
– мелений чорний перець
– рослинна олія
Покрокове приготування кислих щів
Крок 1
Капусту тушу на олії 20 хвилин. Додаю томатну пасту, готую ще 10 хвилин.
Крок 2
Очищену та нарізану кубиками картопля та ребра заливаю 3,5 л холодної води, доводжу до кипіння, знімаю накип і варю 15 хвилин.
Крок 3
Всипаю промите пшоно, готую ще 10 хвилин. Додаю тушковану капусту, солю, перчу та варю щі до готовності
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!