Перейти до вмісту
Головна » Ледачий суп з фрикадельками

Ледачий суп з фрикадельками

    Ледачий суп з фрикадельками

    «Діаменю» рецепт “Ледачий суп з фрикадельками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    78 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г фаршу
    – 2 л води
    – 2 картоплини
    – 1 морква
    – цибулина
    – 100 г локшини
    – 1 яйце
    – зелень
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування супу з фрикадельками

    Крок 1

    Овочі мою, каструлю з водою ставлю на вогонь, солю. Фарш солю, перчу, вбиваю сире яйце. Все ретельно перемішую.

    Крок 2

    Овочі очищаю. Картоплю нарізаю кубиками, цибулину подрібнюю ножем, морква натираю на великій тертці. Викладаю нарізані овочі в суп, туди ж додаю невеликі кульки з фаршу.

    Крок 3

    Варю близько 20 хвилин. Додаю в суп локшину та варю ще 15 хвилин. Знімаю з вогню та всипаю рубану зелень

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Ледачий суп з фрикадельками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *