Перейти до вмісту
Головна » Легкий сирний суп

Легкий сирний суп

    Легкий сирний суп

    «Діаменю» рецепт “Легкий сирний суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    60 ккал

    Інгредієнти

    – 1/2 курки
    – по 500 г цвітної та брюссельської капусти
    – 2 плавлені сирки
    – 1 морква
    – цибулина

    Покрокове приготування сирного супу

    Крок 1

    Курку розділити порційно, зварити у підсоленій воді до готовності, знімаючи піну. Моркву нарізати кубиками, цибулю – півкільцями, спасерувати.

    Крок 2

    Цвітну капусту, якщо свіжа, розібрати на суцвіття. Сирки натерти на тертці.

    Крок 3

    У курячий бульйон викласти цвітну капусту, через 5 хвилин після закипання – брюссельську, засмаження та сирки. Варити 10-12 хвилин

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Легкий сирний суп. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *