Перейти до вмісту
Головна » Лосось запечений

Лосось запечений

    Лосось запечений

    «Діаменю» рецепт “Лосось запечений” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    77 ккал

    Інгредієнти

    – 300-400 г запеченого лосося
    – 0,5 кг свіжого шпинату
    – 2 середні свіжі огірки
    – 1 цибулина (червона)
    Для заправки:
    – 1 ст. насіння льону
    – 3 ст. білого винного оцту
    – 2 ст. оливкової олії
    – 1 ст. води

    Покрокове приготування лосося

    Крок 1

    Спершу готую заправку. Зерна льону обсмажую на розпеченій сковороді протягом 10 хвилин. Чекаю поки охолонуть і пересипаю їх у кавомолку. Подрібнюю до стану порошку.

    Крок 2

    У чашу блендера поміщаю порошок з насіння льону, оцет, оливкову олію, воду, гірчицю та часник. Подрібнюю до однорідної консистенції. Запечений лосось нарізаю середніми шматочками, змішую зі шпинатом.

    Крок 3

    Нарізаними кубиками огірками та червоною цибулею. Заправляю салат соусом із насіння льону і добре перемішую. Перед подачею посипаю рубаною зеленню до смаку

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Лосось запечений. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *