Перейти до вмісту
Головна » Лососевий рулет

Лососевий рулет

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Лососевий рулет” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    177 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 2 філе лосося по 450 г
    ❯ 350 г філе камбали
    ❯ 1 морква
    ❯ 100 г замороженого зеленого горошку
    ❯ молодий мускатний горіх
    ❯ 100 г молока
    ❯ 3 гілочки чебрецю
    ❯ 1 яйце
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покрокове приготування лососевого рулета

    Крок 1

    З філе лосося знімаю шкіру. На одному зрізаю невеликий шматок зверху. На другому роблю на потовщеній частині праворуч і ліворуч надрізи, розгортаю. Моркву нарізаю кубиками, варю з горошком.

    Крок 2

    З філе камбали роблю пюре блендером. Додаю молоко, яйце, прянощі, солю, перчу. Змішую фарш з овочами. Викладаю половину начинки на філе, зверху – зрізаний шматочок, закриваю фаршем.

    Крок 3

    Накриваю другим філе, згортаю рулетом, скріплюю затискачами, загортаю рулет у фольгу. Запікаю за 180 град. 40 хвилин.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Лососевий рулет. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *