«Діаменю» рецепт “Лососевий рулет” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
177 ккал
Інгредієнти
❯ 2 філе лосося по 450 г
❯ 350 г філе камбали
❯ 1 морква
❯ 100 г замороженого зеленого горошку
❯ молодий мускатний горіх
❯ 100 г молока
❯ 3 гілочки чебрецю
❯ 1 яйце
❯ сіль
❯ перець
Покрокове приготування лососевого рулета
Крок 1
З філе лосося знімаю шкіру. На одному зрізаю невеликий шматок зверху. На другому роблю на потовщеній частині праворуч і ліворуч надрізи, розгортаю. Моркву нарізаю кубиками, варю з горошком.
Крок 2
З філе камбали роблю пюре блендером. Додаю молоко, яйце, прянощі, солю, перчу. Змішую фарш з овочами. Викладаю половину начинки на філе, зверху – зрізаний шматочок, закриваю фаршем.
Крок 3
Накриваю другим філе, згортаю рулетом, скріплюю затискачами, загортаю рулет у фольгу. Запікаю за 180 град. 40 хвилин.