Перейти до вмісту
Головна » Лимонний курд

Лимонний курд

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Лимонний курд” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 4 лимони
    ❯ 250 г цукрової пудри
    ❯ ванілін (за бажанням)
    ❯ 100 г вершкового масла
    ❯ 5 жовтків
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування лимонного курду
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Лимони обполоснути гарячою водою та обсушити. Цедру лимонів тонко натерти, сік віджати. Підготувати ємність із водою для приготування на водяній бані. У стійкій вогнетривка миска сік лимона перемішати з цедрою та цукровою пудрою, додати щіпку солі.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Вершкове масло охолодити та нарізати кубиками. Миску з лимонно-цукровою сумішшю встановити на водяну лазню. Додати в суміш нарізане масло і готувати, помішуючи віночком, поки олія не розтопиться і цукрова пудра не розчиниться.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Жовтки розтерти до білої з щіпкою солі. Миску з кремом зняти з водяної лазні, помішуючи, влити в крем збиті жовтки. Повернути миску на водяну баню і, постійно перемішуючи, готувати лимонний курд ок. 20 хв. Готовий лимонний курд подати охолодженим.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Лимонний курд. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *