Перейти до вмісту
Головна » Лимонний мармелад

Лимонний мармелад

    Лимонний мармелад

    «Діаменю» рецепт “Лимонний мармелад” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    35 ккал

    Інгредієнти

    – 1 лимон
    – 2 ст. агар-агару
    – 300 мл води
    – порошок стевії – на смак

    Покрокове приготування лимонного мармеладу

    Крок 1

    Агар-агар заливаю водою та залишаю на 15 хвилин для набухання. Потім доводжу до кипіння на малому вогні та варю до консистенції киселю. Лимон очищаю і подрібнюю у блендері до пюреподібного стану.

    Крок 2

    Додаю порошок стевії та ретельно перемішую. Перекладаю лимонну масу до агар-агару, доводжу до кипіння та варю ще 3 хвилини на малому вогні.

    Крок 3

    Масу, що вийшла, в гарячому вигляді розливаю по формах і даю охолонути. Мармелад готовий. Лимон за бажання можна замінити на будь-які ягоди та фрукти

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Лимонний мармелад. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *