Перейти до вмісту
Головна » Лимонний пудинг

Лимонний пудинг

    Лимонний пудинг

    «Діаменю» рецепт “Лимонний пудинг” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    2,4 ХО
    187 ккал

    Інгредієнти

    – 1 лимон
    – 60 г розм’якшеного вершкового масла
    – 6-7 ст. млинця
    – 14 ст. молока
    – 2 яйця
    – сіль на смак
    – ванілін
    – порошок стевії або стевіозид – на смак

    Покрокове приготування лимонного пудингу

    Крок 1

    З лимона знімаю цедру, розтираю в мисці з 60 г розм’якшеної олії, додаю ванілін і цукрозамінник на смак. Перемішуючи, додаю по черзі 2 жовтки, збиваю віночком.

    Крок 2

    Всипаю 6,5 ст. просіяного млинця, перемішую, вливаю спочатку 14 ст. молока, перемішую, потім лимонний сік, вичавлений з половини лимона. Акуратно змішую з 2 білками, збитими в піну зі щіпкою солі.

    Крок 3

    Перекладаю в змащені вершковим маслом формочки (форму), ставлю в глибоке деко з водою, яка має покривати їх на 1/3. Готую у розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Лимонний пудинг. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *