Перейти до вмісту
Головна » Маффіни з грибами

Маффіни з грибами

    Маффіни з грибами

    «Діаменю» рецепт “Маффіни з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    140 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г фаршу
    – 1 морква
    – 1 цибулина
    – 100 г печериць
    – 6 перепелиних яєць
    – 2 ст. Псіліум
    – сіль і перець – на смак
    – 2 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування маффінів з грибами

    Крок 1

    Цибулину очищаю та нарізаю кубиками. Гриби подрібнюю ножем, моркву очищаю і натираю на дрібній тертці. Обсмажую нарізку в розігрітій сковороді з олією.

    Крок 2

    Зажарку перекладаю у фарш, додаю псилліум, солю, перчу, перемішую. Форми наповнюю фаршем до половини, кладу в кожну по вареному перепелиного яйця, накриваю фаршем.

    Крок 3

    Запікаю мафіни у розігрітій до 200 град. духовці протягом 30-40 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Маффіни з грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *