Перейти до вмісту
Головна » Мафіни яєчні з шинкою

Мафіни яєчні з шинкою

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Мафіни яєчні з шинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 100 г вареної шинки
    ❯ 100 г твердого сиру
    ❯ 80 г бекону (тонкими скибочками)
    ❯ 1 стручок солодкого перцю
    ❯ жменя молодого шпинату
    ❯ 4 яйця
    ❯ 150 мл молока
    ❯ 2 ст. л. борошна
    ❯ 1/4 ч. л. соди
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ жир для змащування формочок
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування мафінів з шинкою

    Крок 1

    Духовку нагріти до 180 °. Форми для мафінів змастити жиром.

    Крок 2

    Шинку нарізати дрібними кубиками, твердий сир тонко налаштувати. Бекон нарізати смужками та обсмажити на сковороді без жиру до золотистого кольору. Обсмажений бекон перекласти в інший посуд.

    Крок 3

    Шпинат промити, перебрати та обсушити. На сковороді на жирі з-під бекону обсмажувати шпинат, поки листя не опаде.

    Крок 4

    Стручок перцю вимити та обсушити, плодоніжку з насінням видалити, м’якуш нарізати дрібними кубиками та обсмажувати на олії 10 хв.

    Крок 5

    Молоко розбовтати з яйцями та борошном, як на омлет, додати соду і перемішати. Посолити та поперчити.

    Крок 6

    Шинку перемішати з сиром, обсмаженим беконом, шпинатом і солодким перцем і розкласти по формах для мафінів. Залити продукти у формах яєчно-молочною сумішшю та запікати, поки яйця добре не схопляться (бл. 20 хв). Готові мафіни подати теплими з листовим салатом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Мафіни яєчні з шинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *