Перейти до вмісту
Головна » Мариновані кальмари

Мариновані кальмари

    Мариновані кальмари

    «Діаменю» рецепт “Мариновані кальмари” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    100 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г кальмарів
    – 2 зубчики часнику
    – 1 ст. яблучного оцту
    – 1 ст. соєвого соусу
    – 0,5 ч.л. меленого коріандру
    – 0,5 ч.л. чорного меленого перцю
    – 0,5 ч.л. червоного меленого перцю
    – 2 ст. оливкової олії
    – половина лимона
    – зелень – на смак

    Покрокове приготування маринованих кальмарів

    Крок 1

    М’ясо кальмарів опускаю в киплячу підсолену воду на хвилину, знімаю з вогню та залишаю у воді до остигання. Очищаю від плівок та нарізаю невеликими шматочками. Поливаю соусом, оцтом і перемішую.

    Крок 2

    Часник дрібно нарізаю. Олію підігріваю.

    Крок 3

    Додаю до кальмарів прянощі та часник, поливаю олією, посипаю будь-який подрібненою зеленню, остуджую. Подаю, збризкавши лимонним соком

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Мариновані кальмари. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *