Перейти до вмісту
Головна » Мітболи

Мітболи

    Мітболи

    «Діаменю» рецепт “Мітболи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    235 ккал

    Інгредієнти

    – По 300 г свинячого та телячого фаршу
    – 100 г рису
    – 1 яйце
    – 1 ч. л. солі
    – 0,5 ч.л. чорного перцю
    Для соусу:
    – 2 цибулини
    – 4 зубчики
    – часнику
    – 1 ст. томатного соку
    – 1 перець чилі
    – 1 ч. л. паприки

    Покрокове приготування мітболів

    Крок 1

    Рис варю до напівготовності, відкидаю на друшляк, даю охолонути, з’єдную з фаршем, додаю яйце, солю, перчу. Перемішую, формую невеликі мітболи.

    Крок 2

    Складаю в змащену рослинною олією форму. Запікаю у розігрітій до 180 град. духовці 10 хвилин.

    Крок 3

    Подрібнюю часник і цибулю, пасерую до прозорості. Додаю томатний сік, паприка, подрібнений чилі. Тушу
    5-7 хвилин до загусання.

    Крок 4

    Підпечені мітболи поливаю соусом. Повертаю в духовку та запікаю ще 45 хвилин за 180 град.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Мітболи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *