Перейти до вмісту
Головна » Мітболи з рисом у вершковому соусі

Мітболи з рисом у вершковому соусі

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Мітболи з рисом у вершковому соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 15 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 400 г рубаної свинини
    ❯ 400 г рубаної телятини
    ❯ 100 г рису
    ❯ рослинна олія
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 морква
    ❯ сіль
    ❯ перець
    Для соусу:
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 2 ст. л. борошна
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 ст. л. середньогострої гірчиці із зернами
    ❯ 250 мл курячого бульйону
    ❯ 300 мл вершків
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування мітболи з рисом

    Крок 1

    Рис відварити. Цибулину та моркву очистити, цибулину посікти, моркву натерти на середній тертці. Овочі
    обсмажувати на олії до м’якості моркви. Рис та овочі перемішати з телятиною та свининою, посолити та поперчити. Сформувати з маси кульки та обсмажити на гарячій олії з усіх боків. Обсмажені мітболи перекласти у форму для запікання.

    Крок 2

    Для соусу цибулину очистити, порубати та обсмажити на олії до прозорості. Присипати цибулю борошном і, помішуючи, влити бульйон та вершки. Соус довести до кипіння, додати гірчицю, посолити та поперчити.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 180 °. Соусом залити мітболи в формі, накрити листом фольги та запікати 30 хв. Фольгу зняти та запікати ще 5 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Мітболи з рисом у вершковому соусі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *