Рецепт “Млинці з цукіні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
4 ПОРЦІЇ, 30 ХВИЛИН
Інгредієнти
❯ 2 великих цукіні
❯ кілька стебел зеленої цибулі
❯ кілька стебел петрушки
❯ 100–150 г натурального йогурту
❯ 100 г борошна
❯ 1/2 ч. л. соди
❯ 1 ст. л. соку лимона
❯ 1 яйце
❯ сіль
❯ перець
❯ рослинна олія
Покроковий процес приготування млинців з цукіні
Крок 1
Зелену цибулю та петрушку промити, перебрати, обсушити та дрібно нарізати. Цукіні вимити, очистити, нарізати
і подрібнити у пюре.
Крок 2
У глибокій мисці цукіні перемішати з йогуртом, вбити яйце, всипати борошно і перемішати до отримання гладкого
однорідного тесту. Якщо маса занадто густа, додати ще трохи йогурту. Додати соду та сік лимона, посолити та поперчити до смаку. Перемішати тісто повторно і дати йому відстоятись при кімнатній температурі 15 хв
Крок 3
У тісто, що відстояло, підмішати рубану зелень і влити 1-2 ст. л. рослинної олії.
Крок 4
На сковороді нагріти невелику кількість олії та порційно підсмажити млинці, відсаджуючи невеликі порції тесту за допомогою столової ложки.
Крок 5
Готові млинці до подачі на стіл зберегти гарячими. Подати зі сметаною, натуральним йогуртом або сирним соусом.