Перейти до вмісту
Головна » Млинці з цукіні

Млинці з цукіні

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Млинці з цукіні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІЇ, 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 2 великих цукіні
    ❯ кілька стебел зеленої цибулі
    ❯ кілька стебел петрушки
    ❯ 100–150 г натурального йогурту
    ❯ 100 г борошна
    ❯ 1/2 ч. л. соди
    ❯ 1 ст. л. соку лимона
    ❯ 1 яйце
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ рослинна олія

    Покроковий процес приготування млинців з цукіні

    Крок 1

    Зелену цибулю та петрушку промити, перебрати, обсушити та дрібно нарізати. Цукіні вимити, очистити, нарізати
    і подрібнити у пюре.

    Крок 2

    У глибокій мисці цукіні перемішати з йогуртом, вбити яйце, всипати борошно і перемішати до отримання гладкого
    однорідного тесту. Якщо маса занадто густа, додати ще трохи йогурту. Додати соду та сік лимона, посолити та поперчити до смаку. Перемішати тісто повторно і дати йому відстоятись при кімнатній температурі 15 хв

    Крок 3

    У тісто, що відстояло, підмішати рубану зелень і влити 1-2 ст. л. рослинної олії.

    Крок 4

    На сковороді нагріти невелику кількість олії та порційно підсмажити млинці, відсаджуючи невеликі порції тесту за допомогою столової ложки.

    Крок 5

    Готові млинці до подачі на стіл зберегти гарячими. Подати зі сметаною, натуральним йогуртом або сирним соусом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Млинці з цукіні. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *