Перейти до вмісту
Головна » Млинці з лляної муки

Млинці з лляної муки

    Млинці з лляної муки

    «Діаменю» рецепт “Млинці з лляної муки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,8 ХО
    189 ккал

    Інгредієнти

    – 100 г вівсяного борошна
    – 20 г льняного борошна
    – 200 мл молока
    – 1 яйце
    – сіль та цукрозамінник – на смак

    Покрокове приготування млинців

    Крок 1

    Яйце збиваю із сіллю та цукрозамінником. Вівсяне борошно просіюю, додаю обидва види борошна до збитого яйця

    Крок 2

    Поступово додаю до масі молоко і ретельно перемішую. Краще використовувати для перемішування блендер,
    щоб не було грудочок.

    Крок 3

    Змащую сковороду олією та випікаю млинці з двох сторін до рум’яності. Щоразу, коли набираю нову порцію тіста, добре його перемішую

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Млинці з лляної муки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *