Рецепт “Млинці з сиром та шпинатом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 810 ккал, 36 г білків,
51 г жирів, 52 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції
Для млинців:
❯ 2 яйця
❯ дрібка солі
❯ 500 мл молока
❯ 200 г борошна
❯ рослинна олія для смаження
Для начинки:
❯ 300 г сиру
❯ 100 г шпинату
❯ 2 потовчені зубчики часнику
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Для заливання:
❯ 250 мл вершків
❯ 2 яйця
❯ 100 г тертого сиру
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування млинців з сиром
Крок 1
Замісити тісто млинця: яйця збовтати з сіллю та молоком, всипати борошно і добре перемішати, щоб не було грудочок. Порціями спекти з тіста тонкі млинці: ополоником зачерпнути тісто і вилити його на розпечену сковороду, змащену олією. Швидко повернути сковороду так, щоб тісто встигло розтектися по всій поверхні. Випікати млинці з обох боків до золотистого кольору.
Крок 2
Сир розім’яти виделкою, підмішати нарізані смужками листя шпинату, приправити часником, сіллю та перцем. Млинці намазати сирною сумішшю, згорнути рулетиками, розрізати навпіл і викласти в змащений жиром жароміцний посуд.
Крок 3
Для заливання збовтати яйця з вершками, сіллю та перцем, підмішати тертий сир. Залити цією сумішшю млинці та запікати у духовці 20 хв при 170 °.