Перейти до вмісту
Головна » Молочно гранатове желе

Молочно гранатове желе

    Молочно гранатове желе

    «Діаменю» рецепт “Молочно гранатове желе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,9 ХО
    89 ккал

    Інгредієнти

    – 250 мл гранатового соку
    – 200 мл молока
    – 30 г желатину
    – 60 мл води
    – кілька листків м’яти

    Покроковий процес приготування молочно гранатового желе

    Крок 1

    Желатин заливаю водою, залишаю до набухання. У гаряче молоко перекладаю половину набряклого желатину. Помішуючи, нагріваю до розчинення.

    Крок 2

    Остуджую і розливаю формами до половини. Ставлю у холодильник на 20-25 хвилин.

    Крок 3

    У гарячий сік додаю желатин, що залишився. Помішуючи, нагріваю до розчинення. Даю охолонути.

    Крок 4

    Поверх молочної суміші вливаю гранатовий сік з желатин. Відправляю у холодильник на 40-60 хвилин до застигання. Перед подачею прикрашаю м’ятою.

    Зазначені значення Хлібних Одиницьє орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Молочно гранатове желе. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *