Перейти до вмісту
Головна » Морквяні кейки

Морквяні кейки

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Морквяні кейки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 500 г моркви
    ❯ 4 ст. л. борошна 1 яблуко
    ❯ 1 пакетик розпушувача для тесту
    ❯ 4 яйця
    ❯ 70 г вершкового масла
    ❯ 2 ст. л. цукру
    ❯ сіль
    ❯ 1 ст. л. панірувальних сухарів
    ❯ збиті вершки для прикраси
    ❯ цедра апельсина

    Покроковий процес приготування морквяних кейків

    Крок 1

    Очищену моркву та яблуко натерти на великій тертці, у сотейнику залити 100 мл води, довести до кипіння і готувати під кришкою на повільному вогні 10 хв. Масу остудити та пюрувати.

    Крок 2

    Яйця розділити на білки та жовтки, білки збити у міцну піну. Вершкове масло збити з цукром і борошном із щіпкою солі та розпушувачем у пишну масу, підмішати морквяне пюре і ввести білки.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 180 °. Форми для маффінів змастити жиром і присипати панірувальними сухарями. У підготовлені формочки розкласти тісто, заповнивши їх на 2/3, та випікати вироби 20 хв. Готові кейки подати теплими.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Морквяні кейки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *