Рецепт “Морквяні кейки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ:
❯ 500 г моркви
❯ 4 ст. л. борошна 1 яблуко
❯ 1 пакетик розпушувача для тесту
❯ 4 яйця
❯ 70 г вершкового масла
❯ 2 ст. л. цукру
❯ сіль
❯ 1 ст. л. панірувальних сухарів
❯ збиті вершки для прикраси
❯ цедра апельсина
Покроковий процес приготування морквяних кейків
Крок 1
Очищену моркву та яблуко натерти на великій тертці, у сотейнику залити 100 мл води, довести до кипіння і готувати під кришкою на повільному вогні 10 хв. Масу остудити та пюрувати.
Крок 2
Яйця розділити на білки та жовтки, білки збити у міцну піну. Вершкове масло збити з цукром і борошном із щіпкою солі та розпушувачем у пишну масу, підмішати морквяне пюре і ввести білки.
Крок 3
Духовку нагріти до 180 °. Форми для маффінів змастити жиром і присипати панірувальними сухарями. У підготовлені формочки розкласти тісто, заповнивши їх на 2/3, та випікати вироби 20 хв. Готові кейки подати теплими.