Перейти до вмісту
Головна » Морозиво з йогурту

Морозиво з йогурту

    Морозиво з йогурту

    «Діаменю» рецепт “Морозиво з йогурту” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    2,2 ХО
    115 ккал

    Інгредієнти

    – 220 г йогурту без добавок
    – 3/4 ст. апельсинового соку
    – 2 ч. л. ванілі
    – 2 ст. свіжої або замороженої полуниці
    – цукрозамінник

    Покроковий процес приготування морозива з йогурту

    Крок 1

    Змішую йогурт з апельсиновим соком і додаю ваніль. Доводжу блендером до однорідного стану.

    Крок 2

    Викладаю полуницю та додаю цукрозамінник на смак. Збиваю отриману масу у блендері до стану кашки.

    Крок 3

    Розливаю суміш по склянках, не заповнюючи їх остаточно. Ставлю у морозильну камеру.

    Крок 4

    Коли вміст трохи застигне, вставляю дерев’яні палички та знову відправляю в морозильник до повного застигання. Перед подачею заморожений йогурт дістаю зі стаканчиків, опустивши їх на кілька секунд у теплу воду.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Морозиво з йогурту. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *