Рецепт “М’ясне рагу з оригінальним гарніром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 4 години 20 хвилин
У 1 порції: 650 ккал, 40г білків,
33 г жирів, 48 г вуглеводів
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 0,5 кг цибулі
❯ 3 зубчики часнику
❯ 1 кг яловичини (шийна частина)
❯ 100 мл рослинної олії або топленого свинячого жиру
❯ 1 ст. л. меленої солодкої паприки
❯ щіпка меленого куміну
❯ 5 ст. л. томатапасти
❯ 3 гілочки чебрецю
❯ 1 ч. л. цукру
❯ мелений чорний перець
❯ прибл. 800 мл м’ясного бульйону
❯ сіль
❯ шпецле
Покроковий процес приготування м’ясного рагу
Крок 1
Цибулю та часник очистити та порубати. М’ясо вимити, обсушити та нарізати невеликими кубиками. У сотейнику нагріти олію та обсмажити м’ясо на сильному вогні до рум’яної скоринки. Перекласти в інший посуд.
Крок 2
На жирі, що залишився в сотейнику, обсмажувати цибулю до золотистого кольору. Додати часник, приправити солодкою паприкою та куміном, влити декілька столових ложок бульйону і, помішуючи, готувати на слабкому вогні ще 2-3 хв.
Крок 3
Повернути м’ясо в сотейник, підмішати томат-пасту, розведену в 100 мл бульйону. Додати цукор і гілочку чебрецю.
Все добре перемішати, злегка посолити та влити таку кількість бульйону, щоб м’ясо було ледве вкрите рідиною.
Накрити кришкою сотейник і гасити м’ясо в духовці прибл. 4 год при 160 ° до м’якості, час Іноді підливаючи бульйон.
Видалити гілочку зелені. Страву посолити та поперчити до смаку. На гарнір подати Шпєцлє.