Перейти до вмісту
Головна » М’ясне рагу з оригінальним гарніром

М’ясне рагу з оригінальним гарніром

    Ледачий штрудель

    Рецепт “М’ясне рагу з оригінальним гарніром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 4 години 20 хвилин
    У 1 порції: 650 ккал, 40г білків,
    33 г жирів, 48 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 0,5 кг цибулі
    ❯ 3 зубчики часнику
    ❯ 1 кг яловичини (шийна частина)
    ❯ 100 мл рослинної олії або топленого свинячого жиру
    ❯ 1 ст. л. меленої солодкої паприки
    ❯ щіпка меленого куміну
    ❯ 5 ст. л. томатапасти
    ❯ 3 гілочки чебрецю
    ❯ 1 ч. л. цукру
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ прибл. 800 мл м’ясного бульйону
    ❯ сіль
    ❯ шпецле

    Покроковий процес приготування м’ясного рагу

    Крок 1

    Цибулю та часник очистити та порубати. М’ясо вимити, обсушити та нарізати невеликими кубиками. У сотейнику нагріти олію та обсмажити м’ясо на сильному вогні до рум’яної скоринки. Перекласти в інший посуд.

    Крок 2

    На жирі, що залишився в сотейнику, обсмажувати цибулю до золотистого кольору. Додати часник, приправити солодкою паприкою та куміном, влити декілька столових ложок бульйону і, помішуючи, готувати на слабкому вогні ще 2-3 хв.

    Крок 3

    Повернути м’ясо в сотейник, підмішати томат-пасту, розведену в 100 мл бульйону. Додати цукор і гілочку чебрецю.
    Все добре перемішати, злегка посолити та влити таку кількість бульйону, щоб м’ясо було ледве вкрите рідиною.
    Накрити кришкою сотейник і гасити м’ясо в духовці прибл. 4 год при 160 ° до м’якості, час Іноді підливаючи бульйон.
    Видалити гілочку зелені. Страву посолити та поперчити до смаку. На гарнір подати Шпєцлє.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясне рагу з оригінальним гарніром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *