Перейти до вмісту
Головна » М’ясні рулетики з начинкою асорті

М’ясні рулетики з начинкою асорті

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “М’ясні рулетики з начинкою асорті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 600 г яловичини
    ❯ 2 ст. л. гірчиці
    ❯ 100 г курячої печінки
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 100 г печериць (скибочками)
    ❯ 100 г відвареного рису
    ❯ 4 ст. л. рослинної олії
    ❯ 30 г рубаної зелені
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування м’ясних рулетиків

    Крок 1

    М’ясо промити, зачистити та розрізати на 6 тонких порційних шматочків. Підготовлене м’ясо злегка відбити та змастити гірчицею.

    Крок 2

    Для начинки печінку дрібно нарізати. Цибулю очистити, посікти, обсмажити на сковороді на 2 ст. л. олії до прозорості. Закласти печінку та готувати 7 хв. Закласти гриби до цибулі та печінки, готувати 5 хв і зняти
    з вогню. Масу перемішати з рисом та зеленню, посолити та поперчити.

    Крок 3

    На кожен шматочок м’яса викласти трохи начинки, згорнути м’ясо в рулетики та зафіксувати дерев’яні шпажки. На сковороді на маслі, що залишилася обсмажувати рулетики по 7 хв з кожної сторони. Влити у сковороду 3 ст. л. гарячої води, накрити кришкою і готувати прибл. 15 хв на повільному вогню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясні рулетики з начинкою асорті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *