Рецепт “М’ясні рулетики з начинкою асорті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 600 г яловичини
❯ 2 ст. л. гірчиці
❯ 100 г курячої печінки
❯ 1 цибулина
❯ 100 г печериць (скибочками)
❯ 100 г відвареного рису
❯ 4 ст. л. рослинної олії
❯ 30 г рубаної зелені
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування м’ясних рулетиків
Крок 1
М’ясо промити, зачистити та розрізати на 6 тонких порційних шматочків. Підготовлене м’ясо злегка відбити та змастити гірчицею.
Крок 2
Для начинки печінку дрібно нарізати. Цибулю очистити, посікти, обсмажити на сковороді на 2 ст. л. олії до прозорості. Закласти печінку та готувати 7 хв. Закласти гриби до цибулі та печінки, готувати 5 хв і зняти
з вогню. Масу перемішати з рисом та зеленню, посолити та поперчити.
Крок 3
На кожен шматочок м’яса викласти трохи начинки, згорнути м’ясо в рулетики та зафіксувати дерев’яні шпажки. На сковороді на маслі, що залишилася обсмажувати рулетики по 7 хв з кожної сторони. Влити у сковороду 3 ст. л. гарячої води, накрити кришкою і готувати прибл. 15 хв на повільному вогню.