«Діаменю» рецепт “М’ясний хліб” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
213 ккал
Інгредієнти
– 1 кг яловичого фаршу
– 2 яйця
– 3 зубчики часнику
– 100 г моркви
– 55 г селери
– цибулина
– 1 солодкий перець
– 4 печериці
– 2 ст. Псіліум
– рубана зелень кропу та петрушки
– мелений перець
– гірчиця і сіль – на смак
Покрокове приготування м’ясного хлібу
Крок 1
Овочі та гриби нарізаю дрібними кубиками. У глибокій сковороді розтоплюю 25 г вершкового масла, додаю 1 ст.л. оливкового, трохи обсмажую подрібнений часник, кладу нарізку. Помішуючи, жарю на середньому вогні 10 хвилин
Крок 2
Знімаю з вогню, додаю зелень та мелений перець, перемішую, даю охолонути. З’єдную з фаршем та яйцями, солю, перчу, додаю псилліум, перемішую. Викладаю в змащену оливковою олією форму.
Крок 3
Запікаю в розігрітій до 160 град. духовці близько 30 хвилин. У невеликій ємності змішую гірчицю та щіпку солі. Змащую м’ясний хліб та повертаю у духовку на 40-45 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!