Перейти до вмісту
Головна » М’ясний хліб

М’ясний хліб

    М'ясний хліб

    «Діаменю» рецепт “М’ясний хліб” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    213 ккал

    Інгредієнти

    – 1 кг яловичого фаршу
    – 2 яйця
    – 3 зубчики часнику
    – 100 г моркви
    – 55 г селери
    – цибулина
    – 1 солодкий перець
    – 4 печериці
    – 2 ст. Псіліум
    – рубана зелень кропу та петрушки
    – мелений перець
    – гірчиця і сіль – на смак

    Покрокове приготування м’ясного хлібу

    Крок 1

    Овочі та гриби нарізаю дрібними кубиками. У глибокій сковороді розтоплюю 25 г вершкового масла, додаю 1 ст.л. оливкового, трохи обсмажую подрібнений часник, кладу нарізку. Помішуючи, жарю на середньому вогні 10 хвилин

    Крок 2

    Знімаю з вогню, додаю зелень та мелений перець, перемішую, даю охолонути. З’єдную з фаршем та яйцями, солю, перчу, додаю псилліум, перемішую. Викладаю в змащену оливковою олією форму.

    Крок 3

    Запікаю в розігрітій до 160 град. духовці близько 30 хвилин. У невеликій ємності змішую гірчицю та щіпку солі. Змащую м’ясний хліб та повертаю у духовку на 40-45 хвилин

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясний хліб. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *