Перейти до вмісту
Головна » М’ясний млинець

М’ясний млинець

    М'ясний млинець

    Рецепт “М’ясний млинець” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Калорії 156

    Білки 11

    Жири 11

    Вуглеводи 1

    Інгредієнти

    – 100 г фаршу яловичого
    – 20 г болгарського перцю
    – 2 яйця курячих
    – 30 г сиру “Сулугуні”
    – сіль, перець, спеції на смак
    – 10 г шпинату
    – 20 г йогурту грецького
    – 10 г каперсів
    – 50 г помідор
    – олія для смаження

    Покроковий процес приготування м’ясного млинця
    М'ясний млинець1

    Крок 1

    Яйця змішайте в мисці зі спеціями до однорідності

    М'ясний млинець2

    Крок 2

    Додайте фарш, перемішайте

    М'ясний млинець3

    Крок 3

    Сковороду розігрійте і змастіть олією. Розподіліть масу по сковороді у вигляді млинця

    М'ясний млинець4

    Крок 4

    Зменште вогонь до середнього і накрийте кришкою

    М'ясний млинець5

    Крок 5

    Помідор наріжте кружальцями, сир скибочками, болгарський перець соломкою.

    М'ясний млинець6

    Крок 6

    Коли млинець зверху підсушиться, швидко переверніть лопаткою на другий бік

    М'ясний млинець7

    Крок 7

    На половину млинця розподіліть начинку: йогурт, помідори, болгарський перець, сир, шпинат та каперси.

    М'ясний млинець8

    Крок 8

    Накрийте другою половинкою млинця, зменште вогонь на мінімум, закрийте кришкою і дочекайтеся поки розплавиться сир.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясний млинець. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *