Рецепт “М’ясний млинець” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Калорії 156
Білки 11
Жири 11
Вуглеводи 1
Інгредієнти
– 100 г фаршу яловичого
– 20 г болгарського перцю
– 2 яйця курячих
– 30 г сиру “Сулугуні”
– сіль, перець, спеції на смак
– 10 г шпинату
– 20 г йогурту грецького
– 10 г каперсів
– 50 г помідор
– олія для смаження
Покроковий процес приготування м’ясного млинця
Крок 1
Яйця змішайте в мисці зі спеціями до однорідності
Крок 2
Додайте фарш, перемішайте
Крок 3
Сковороду розігрійте і змастіть олією. Розподіліть масу по сковороді у вигляді млинця
Крок 4
Зменште вогонь до середнього і накрийте кришкою
Крок 5
Помідор наріжте кружальцями, сир скибочками, болгарський перець соломкою.
Крок 6
Коли млинець зверху підсушиться, швидко переверніть лопаткою на другий бік
Крок 7
На половину млинця розподіліть начинку: йогурт, помідори, болгарський перець, сир, шпинат та каперси.
Крок 8
Накрийте другою половинкою млинця, зменште вогонь на мінімум, закрийте кришкою і дочекайтеся поки розплавиться сир.