Перейти до вмісту
Головна » М’ясний рулет із соусом

М’ясний рулет із соусом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “М’ясний рулет із соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 1 кг свинини (одним шматком)
    ❯ 200 г рубаної яловичини
    ❯ 200 г чорної смородини
    ❯ 2 ст. л. цукру
    ❯ 100 мл червоного вина
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 1 ст. л. борошна
    ❯ рослинна олія
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування м’ясного рулету

    Крок 1

    Ягоди в сотейнику присипати цукром та варити 10 хв. Масу протерти через сито, 2-3 ст. л. протертої маси перемішати з рубаним м’ясом, посолити та поперчити.

    Крок 2

    Свинину вимити, обсушити та розрізати по товщині, не прорізаючи до кінця. М’ясо розгорнути та відбити, сформувавши пласт правильної форми. Викласти на пласт рубане м’ясо та сформувати рулет. Виріб обв’язати кулінарною ниткою, Змастити олією, загорнути у фольгу та запікати бл. 1 год при 180 °.

    Крок 3

    Цибулю очистити, посікти, обсмажувати в сотейнику на гарячому рослинній олії до прозорості та присипати борошном. Влити ягідну масу та вино, довести до кипіння і, помішуючи, варити 5 хв. Масу зняти з вогню, додати вершкове масло і збити.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясний рулет із соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *