Перейти до вмісту
Головна » М’ясо по-ірландськи

М’ясо по-ірландськи

    М'ясо по-ірландськи

    «Діаменю» рецепт “М’ясо по-ірландськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,1 ХО
    286 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г м’ясного фаршу
    – 200 г бекону смужками
    – сіль і перець – на смак
    – 4 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування м’яса по-ірландськи

    Крок 1

    З фаршу формую 4 великі котлети. Обгортаю котлети смужками бекону. Змащую котлети олією і обсмажую із двох сторін протягом 5-10 хвилин.

    Крок 2

    Загортаю котлети у фольгу і доводжу до готовності в духовці за температури 150 град. протягом 15 хвилин. Солю та перчу вже готові котлети.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясо по-ірландськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *