«Діаменю» рецепт “М’ясо по-ірландськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
286 ккал
Інгредієнти
– 500 г м’ясного фаршу
– 200 г бекону смужками
– сіль і перець – на смак
– 4 ст. рослинної олії
Покрокове приготування м’яса по-ірландськи
Крок 1
З фаршу формую 4 великі котлети. Обгортаю котлети смужками бекону. Змащую котлети олією і обсмажую із двох сторін протягом 5-10 хвилин.
Крок 2
Загортаю котлети у фольгу і доводжу до готовності в духовці за температури 150 град. протягом 15 хвилин. Солю та перчу вже готові котлети.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!