Рецепт “М’ясо з картоплею у горщику” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Сметана – 2+1+2 ст. ложок
– М’ясо – 150 грамів
– Солоні огірки – 2 штуки
– Картопля – 2-3 штуки
– Сіль
– Чорний перець
– Паприка
– Вода – 1-3 ст. ложки
Покроковий процес приготування м’яса з картоплею у горщику
Крок 1
Ставимо розігріватись духовку на 200 градусів. У горщик кладемо 1 ст.л. сметани та добре розподіляємо по стінах. Нарізаємо м’ясо та огірки тонкою соломкою. Додаємо по щіпці солі та перцю, та 1 ст.л. сметани. Перемішуємо.
Крок 2
Чистимо і нарізаємо картоплю соломкою. Додаємо сіль, перець та трохи солодкої паприки. Перемішуємо.
Крок 3
Кладемо м’ясо в горщик до половини. Решту заповнюємо картоплею. Зверху кладемо ложку сметани та додаємо 1-2 ст. води. Закриваємо горщик кришкою, ставимо на форму і відправляємо в духовку на годину.