Перейти до вмісту
Головна » М’ясо з вишнею

М’ясо з вишнею

    М'ясо з вишнею

    «Діаменю» рецепт “М’ясо з вишнею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    211 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г яловичини
    – 300 г вишні
    – 10 г чебрецю
    – мелений чорний перець і сіль – на смак

    Покрокове приготування м’яса з вишнею

    Крок 1

    М’ясо добре мию, обсушую та нарізаю невеликими шматочками. Перекладаю в миску, солю, перчу, перемішую. Залишаю маринуватися на 20 хвилин за кімнатної температури.

    Крок 2

    Вишню мою, обсушую, видаляю кісточки. У форму для запікання, змащену маслом, викладаю м’ясо та вишню разом із м’ясним соком. Можна все викладати впереміш, а можна шарами.

    Крок 3

    Зверху розкладаю гілочки чебрецю. Запікаю м’ясо з вишнею в розігрітій до 180 град. духовці близько години. Щоб м’ясо не було жорстким, періодично поливаю його соком із дна форми.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясо з вишнею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *