«Діаменю» рецепт “М’ясо з вишнею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
211 ккал
Інгредієнти
– 400 г яловичини
– 300 г вишні
– 10 г чебрецю
– мелений чорний перець і сіль – на смак
Покрокове приготування м’яса з вишнею
Крок 1
М’ясо добре мию, обсушую та нарізаю невеликими шматочками. Перекладаю в миску, солю, перчу, перемішую. Залишаю маринуватися на 20 хвилин за кімнатної температури.
Крок 2
Вишню мою, обсушую, видаляю кісточки. У форму для запікання, змащену маслом, викладаю м’ясо та вишню разом із м’ясним соком. Можна все викладати впереміш, а можна шарами.
Крок 3
Зверху розкладаю гілочки чебрецю. Запікаю м’ясо з вишнею в розігрітій до 180 град. духовці близько години. Щоб м’ясо не було жорстким, періодично поливаю його соком із дна форми.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!