Перейти до вмісту
Головна » Мигдальне печиво

Мигдальне печиво

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Мигдальне печиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    132 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 1 ст. мигдального борошна
    ❯ 1/4 ст. кокосового борошна
    ❯ 1/4 ст. стевіозида
    ❯ 2 ст.л. кокосової олії
    ❯ 1 яйце
    ❯ 0,5 ч.л. ванільного екстракту
    ❯ дрібка солі

    Покрокове приготування мигдального печива

    Крок 1

    У мисці змішую мигдальне і кокосове борошно, сіль. В інший збиваю яйце, додаю стевіозид, кокосову олію та ванільний екстракт. Перемішую сухі інгредієнти з рідкими до одержання однорідного тіста.

    Крок 2

    Формую кульки з тіста і викладаю їх на лист, попередньо накритий пергаментним папером. Злегка притискаю кульки пальцями.

    Крок 3

    Випікаю печиво в духовці за 180 градусів 12 хвилин.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Мигдальне печиво. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *