«Діаменю» рецепт “Нектарини в желе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
42 ккал
Інгредієнти
– 300 г нектаринів
– 1 великий апельсин
– 20 г желатину
– 400 мл води
– стевіозид – на смак
Покрокове приготування нектарина в желе
Крок 1
З апельсина знімаю шкірку. У маленьку каструлю наливаю 300 мл води, додаю шкірку та стевіозид. Доводжу до кипіння, проварюю біля три хвилини до розчинення стевиозида. Залишаю остигати.
Крок 2
Залишаю остигати. Желатин заливаю 100 мл холодної води. У склянки викладаю нарізані кубиками нектарини. З апельсина вичавлюю сік (150 мл).
Крок 3
Набряклий желатин прогріваю до розчинення, додаю сироп з цедрою та апельсиновий сік, розмішую. Проціджую через сито, заливаю нектарини. Ставлю в холодильник для застигання.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!