Перейти до вмісту
Головна » Нектарини в желе

Нектарини в желе

    Нектарини в желе

    «Діаменю» рецепт “Нектарини в желе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    42 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г нектаринів
    – 1 великий апельсин
    – 20 г желатину
    – 400 мл води
    – стевіозид – на смак

    Покрокове приготування нектарина в желе

    Крок 1

    З апельсина знімаю шкірку. У маленьку каструлю наливаю 300 мл води, додаю шкірку та стевіозид. Доводжу до кипіння, проварюю біля три хвилини до розчинення стевиозида. Залишаю остигати.

    Крок 2

    Залишаю остигати. Желатин заливаю 100 мл холодної води. У склянки викладаю нарізані кубиками нектарини. З апельсина вичавлюю сік (150 мл).

    Крок 3

    Набряклий желатин прогріваю до розчинення, додаю сироп з цедрою та апельсиновий сік, розмішую. Проціджую через сито, заливаю нектарини. Ставлю в холодильник для застигання.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Нектарини в желе. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *