Перейти до вмісту
Головна » Нові голубці

Нові голубці

    Нові голубці

    «Діаменю» рецепт “Нові голубці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    200 ккал

    Інгредієнти

    – Невеликий качан капусти
    – 500 г змішаного фаршу
    – 2-3 ст. томатного соусу
    – 1 ст. відвареного рису
    – 2-3 цибулини
    – 1 морква
    – 3 ст. рослинної олії
    – сіль, перець – на смак

    Покрокове приготування голубців

    Крок 1

    Залишаю качан з вечора у морозилці, вранці розбираю на листочки, промиваю холодною водою, відокремлюю листя. Фарш змішую з рисом, додаю подрібнену цибулину, солю, перчу.

    Крок 2

    На капустяний лист викладаю трохи фаршу, складаю конвертиком. Злегка обсмажую голубці з двох сторін на олії, щільно складаю у каструлю.

    Крок 3

    На іншій сковороді пасерую подрібнену цибулю, що залишилася, і натерту моркву, вливаю томатний соус, тушку 2 хвилини. Готовим соусом заливаю голубці, додаю трохи бульйону. Тушу на малому вогні 30-40 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Нові голубці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *