Перейти до вмісту
Головна » Огіркові роли

Огіркові роли

    Огіркові роли

    «Діаменю» рецепт “Огіркові роли” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    84 ккал

    Інгредієнти

    – 1 свіжий огірок
    – 100 г вершкового сиру
    – 100 г твердого сиру
    – 100 г крабових паличок
    – свіжа зелень – на смак

    Покрокове приготування огіркових ролів

    Крок 1

    Спочатку готую сирну начинку. Твердий сир натираю на дрібній тертці. Зелень дрібно нарізаю. У мисці змішую тертий сир та зелень, додаю вершковий сир. Все добре перемішую.

    Крок 2

    Огірок ріжу вздовж тонкими пластинами (це можна зробити ножем для чищення овочів). Крабові палички нарізаю дрібними кубиками

    Крок 3

    З сирної суміші мокрими руками формую кульки розміром трохи більше вишні. Кульку кладу на пластину огірка та згортаю рол. Якщо огірок порізаний рівно і тонко – начинка добре прилипа

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Огіркові роли. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *