«Діаменю» рецепт “Огірки по-східному” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
16 ккал
Інгредієнти
– 300 г огірків
– 1 ч. л. солі
– 1 ст. оцту столового
– 1 ст. соєвого соусу
– перець пекучий мелений на кінчику ножа
– 1 зубок часнику
– 1 ст. кунжуту
– 1 ст. рослинної олії
Покрокове приготування огірків по-східному
Крок 1
Свіжі огірки нарізаю спочатку вздовж на 4 частини, а потім ще впоперек. Повинно вийти 8 брусків з кожного огірка. Викладаю їх у миску. Огірки солю великою сіллю та залишаю на 20 хвилин.
Крок 2
За цей час з огірків виділиться сік, його зливаю. Часник пропускаю через прес та відправляю до огірків. Додаю пекучий мелений перець, соєвий соус та оцет. Кунжут трохи обсмажую на сухий сковороді та всипаю до огірків.
Крок 3
Рослинну олію нагріваю і також вливаю в огірки. Все ретельно перемішую, накриваю плівкою та наполягаю в холодильнику близько години.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!