Перейти до вмісту
Головна » Оладки з вареної гречки

Оладки з вареної гречки

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Оладки з вареної гречки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 250 ккал, 30 г білків,
    26 г жирів, 17 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 100 г гречаної крупи
    ❯ 1 яйце
    ❯ 200 мл кефіру
    ❯ щіпка соди
    ❯ 5 ст. л. борошна
    ❯ сіль
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 100 г нежирної сметани
    ❯ 1 ст. л. цукрової пудри
    ❯ 500 г полуниці

    Покроковий процес приготування Оладків з гречки

    Крок 1

    Гречану крупу відварити до готовності у 200 мл окропу. Дати каші повністю охолонути, потім влити кефір, додати сіль на смак, соду, яйце та борошно. Ретельно перемішати всі інгредієнти, щоб не було грудок.

    Крок 2

    На сковороді нагріти олію. Ложкою викласти на гречану сковороду тісто у вигляді оладок. Обсмажувати оладки з обох боків до утворення рум’яної скоринки.

    Крок 3

    Сметану збити із цукрової пудрою. Полуницю вимити та обсушити, кожну ягоду розрізати навпіл

    Крок 4

    Гречані оладки подавати зі збитою сметаною та ягодами. За бажанням прикрасити страву свіжі листочки м’яти.

    Цю смачну та корисну страву ви можете приготувати з залишків вчорашньої каші.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Оладки з вареної гречки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *