Перейти до вмісту
Головна » Омлет із томатами

Омлет із томатами

    Омлет із томатами

    «Діаменю» рецепт “Омлет із томатами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    188 ккал

    Інгредієнти

    – 1 ч. л. оливкової олії
    – половина цибулини
    – 1 помідор
    – 8 яєць
    – пучок кропу
    – сіль, перець мелений – на смак

    Покрокове приготування омлету із томатами

    Крок 1

    Для омлету використовую 4 цілих яйця та 4 білки. Томат обдаю окропом і знімаю шкірку. Виймаю насіння та нарізаю кубиками. Цибуля дрібно шинкую і пасерую протягом 2 хвилин

    Крок 2

    Додаю до цибулі помідор і ще хвилину тушку. Збиваю 4 яйця та 4 білки. Овочі перекладаю в тарілку.

    Крок 3

    Виливаю в сковороду збиті яйця та готую омлет на малому вогні, помішуючи. Якщо в овочах є рідина, то її зливаю. Змішую готовий омлет з овочами. Посипаю страву подрібненим кропом, солю, перчу

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Омлет із томатами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *