«Діаменю» рецепт “Омлет із томатами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
188 ккал
Інгредієнти
– 1 ч. л. оливкової олії
– половина цибулини
– 1 помідор
– 8 яєць
– пучок кропу
– сіль, перець мелений – на смак
Покрокове приготування омлету із томатами
Крок 1
Для омлету використовую 4 цілих яйця та 4 білки. Томат обдаю окропом і знімаю шкірку. Виймаю насіння та нарізаю кубиками. Цибуля дрібно шинкую і пасерую протягом 2 хвилин
Крок 2
Додаю до цибулі помідор і ще хвилину тушку. Збиваю 4 яйця та 4 білки. Овочі перекладаю в тарілку.
Крок 3
Виливаю в сковороду збиті яйця та готую омлет на малому вогні, помішуючи. Якщо в овочах є рідина, то її зливаю. Змішую готовий омлет з овочами. Посипаю страву подрібненим кропом, солю, перчу
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!