Перейти до вмісту
Головна » Омлет на лляному борошні

Омлет на лляному борошні

    Омлет на лляному борошні

    «Діаменю» рецепт “Омлет на лляному борошні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    112 ккал

    Інгредієнти

    – 3 яйця
    – 1 болгарський перець
    – 1 цибулина
    – 4 ст. льняного борошна
    – 1 зубчик часнику
    – 0,5 ст. зеленого горошку (замороженого чи консервованого)
    – 4 ст. рослинної олії
    – 0,5 ст. молока
    – 2 середні помідори

    Покрокове приготування омлету

    Крок 1

    Пасерую на рослинній олії дрібно нарізані цибулю і часник. За дві хвилини додаю нарізаний соломкою солодкий перець.

    Крок 2

    Помідори обдаю окропом, знімаю шкірку і нарізаю кубиками, додаю до овочів. В останню чергу відправляю на сковороду зелений горошок. Яйця солю, з’єдную з лляним борошном і злегка збиваю віночком.

    Крок 3

    Вливаю молоко та перемішую. Заливаю сумішшю овочі та томлю на малому вогні близько 10 хвилин. Готова страва посипаю зеленню

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Омлет на лляному борошні. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *