«Діаменю» рецепт “Омлет на лляному борошні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
112 ккал
Інгредієнти
– 3 яйця
– 1 болгарський перець
– 1 цибулина
– 4 ст. льняного борошна
– 1 зубчик часнику
– 0,5 ст. зеленого горошку (замороженого чи консервованого)
– 4 ст. рослинної олії
– 0,5 ст. молока
– 2 середні помідори
Покрокове приготування омлету
Крок 1
Пасерую на рослинній олії дрібно нарізані цибулю і часник. За дві хвилини додаю нарізаний соломкою солодкий перець.
Крок 2
Помідори обдаю окропом, знімаю шкірку і нарізаю кубиками, додаю до овочів. В останню чергу відправляю на сковороду зелений горошок. Яйця солю, з’єдную з лляним борошном і злегка збиваю віночком.
Крок 3
Вливаю молоко та перемішую. Заливаю сумішшю овочі та томлю на малому вогні близько 10 хвилин. Готова страва посипаю зеленню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!