Перейти до вмісту
Головна » Омлет на пару в порційних формах

Омлет на пару в порційних формах

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Омлет на пару в порційних формах” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 3 яйця
    ❯ 100 мл води
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 1 ст. л. рослинного масла
    ❯ жменю свіжозамороженої спаржевої квасолі або свіжозаморожених овочів асорті
    ❯ 1 ст. л. борошна
    ❯ 1/4 ч. л. соди
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування омлета на пару

    Крок 1

    Підготувати ємність для приготування на водяній лазні. Свіжозаморожені овочі розморозити та варити на гарячій водяній бані прибл. 5 хв.

    Крок 2

    Цибулини очистити, дрібно нарізати та обсмажити на сковороді на олії до прозорості. Обсмажену цибулю та приготовлені на пару овочі перемішати, злегка посолити, поперчити та розподілити по порційним формочкам.

    Крок 3

    У глибокій мисці розбовтати яйця з борошном та щіпкою соди та, вливаючи тонким струмком воду, збивати віночком до одержання гладкої однорідної пишної маси.

    Крок 4

    Яєчну масу розлити за формами з овочами. Встановити форми в кошик пароварки та готувати омлет 5 хв. Подати, не викладаючи з порційних форм.

    НА ЗАМІТКУ
    Такий самий омлет можна приготувати на водяній бані в духовці. Підготувати глибоку форму із гарячою водою та встановити в неї форми з яєчною масою так, щоб вони були занурені у воду на 2/3. Накрити форму листом алюмінієвої фольги та готувати омлети на пару 5-8 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Омлет на пару в порційних формах. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *