Рецепт “Овочевий плов із печерицями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 200 ккал, 5 г білків,
8 г жирів, 24г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 4 моркви
❯ 3 невеликі цибулини
❯ 400 г печериць
❯ 1/2 склянки рису
❯ 100 мл рослинної олії
❯ 100 мл м’ясного бульйону
❯ сіль
❯ приправа для плову
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування овочевого плову
Крок 1
Гриби протерти вологою тканиною та нарізати. Моркву вимити, очистити та натерти на дрібній тертці. Цибулю очистити та порубати.
Крок 2
На сковороді нагріти половину олії та обсмажити гриби. Перекласти на сотейник. На маслі, що залишилася, обсмажити окремо морква та цибуля. Перемішати обсмажені овочі з грибами.
Крок 3
Рис відварити у киплячій воді до напівготовності, промити холодною водою, викласти в сотейник до грибів та овочів, все добре перемішати. Влити бульйон, посолити та поперчити на смак. Довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму. Додати приправу для плову та томити рис з грибами та овочами на слабкому вогні під кришкою бл. 20 хв, поки вся рідина не випарується.
Крок 4
Готовий плов розкласти по піалам і за бажанням прикрасити листочками кінзи.