Перейти до вмісту
Головна » Овочевий суп-пюре

Овочевий суп-пюре

    Овочевий суп-пюре

    «Діаменю» рецепт “Овочевий суп-пюре” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    114 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г цвітної капусти
    – 300 г моркви
    – 3 картоплини
    – 0,5 л молока
    – 2 ч. л. вершкового масла
    – зелень петрушки
    – сіль

    Покрокове приготування овочевого суп-пюре

    Крок 1

    Капусту розбираю на суцвіття, промиваю та нарізаю. Картоплю нарізаю скибочками, моркву – кружальцями.

    Крок 2

    Складаю овочі в каструлю, заливаю 4 ст. води, солю та варю під кришкою до готовності. Потім воду зливаю, а овочі протираю крізь сито.

    Крок 3

    Молоко доводжу до кипіння, додаю овочі, вершкове масло і посипаю рубаною зеленню. Підігріваю, але не кип’ячу

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Овочевий суп-пюре. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *