«Діаменю» рецепт “Овочевий суп з індичкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
60 ккал
Інгредієнти
– 400 г філе індички
– 1 морква
– 3 великі картоплини
– 1 болгарський перець
– 100 г капусти
– 1 цибулина
– 1 томат
– сіль на смак
Покрокове приготування овочевого супу
Крок 1
М’ясо індички мою, заливаю водою (1,5 л) та варю на малому вогні близько 30 хвилин. Цибулю, моркву, перець та картоплю мою, очищаю.
Крок 2
Нарізаю овочі та відправляю в бульйон. Капусту шинкую і відправляю до каструлі. Солю, перчу, додаю інші прянощі – на смак. Томат мию, подрібнюю і також кладу в суп.
Крок 3
Продовжую варити до готовності приблизно 40 хвилин. Наприкінці варіння можна додати зелену цибулю, зелень петрушки та кропу. Даю супу настоятися. Подавати можна зі сметаною.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!