Перейти до вмісту
Головна » Овочевий суп з індичкою

Овочевий суп з індичкою

    Овочевий суп з індичкою

    «Діаменю» рецепт “Овочевий суп з індичкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    60 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г філе індички
    – 1 морква
    – 3 великі картоплини
    – 1 болгарський перець
    – 100 г капусти
    – 1 цибулина
    – 1 томат
    – сіль на смак

    Покрокове приготування овочевого супу

    Крок 1

    М’ясо індички мою, заливаю водою (1,5 л) та варю на малому вогні близько 30 хвилин. Цибулю, моркву, перець та картоплю мою, очищаю.

    Крок 2

    Нарізаю овочі та відправляю в бульйон. Капусту шинкую і відправляю до каструлі. Солю, перчу, додаю інші прянощі – на смак. Томат мию, подрібнюю і також кладу в суп.

    Крок 3

    Продовжую варити до готовності приблизно 40 хвилин. Наприкінці варіння можна додати зелену цибулю, зелень петрушки та кропу. Даю супу настоятися. Подавати можна зі сметаною.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Овочевий суп з індичкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *