«Діаменю» рецепт “Овочі на пару з філе лосося” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
87 ккал
Інгредієнти
❯ 2 філе лосося
❯ 1 качан броколі
❯ 1 морква
❯ 0,5 ч.л. солі
❯ сік половини лимона
❯ 1 ст. оливкової олії
Покрокове приготування овочів на пару з філе лосося
Крок 1
Розрізаю броколі на невеликі суцвіття. Шинку моркву тонкими пластинками. Викладаю філе лосося на пароварку. Розкладаю броколі та моркву в іншому відсіку пароварки.
Крок 2
Встановлюю пароварку над окропом і варю приблизно 10-15 хвилин, поки овочі не стануть м’якими та лосось не набуде рожевого відтінку.
Крок 3
Солю овочі, додаю сік лимона та оливкову олію. Подаю страву гарячою, посипавши подрібненою свіжою зеленню.