Перейти до вмісту
Головна » Овочі на пару з філе лосося

Овочі на пару з філе лосося

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Овочі на пару з філе лосося” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    87 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 2 філе лосося
    ❯ 1 качан броколі
    ❯ 1 морква
    ❯ 0,5 ч.л. солі
    ❯ сік половини лимона
    ❯ 1 ст. оливкової олії

    Покрокове приготування овочів на пару з філе лосося

    Крок 1

    Розрізаю броколі на невеликі суцвіття. Шинку моркву тонкими пластинками. Викладаю філе лосося на пароварку. Розкладаю броколі та моркву в іншому відсіку пароварки.

    Крок 2

    Встановлюю пароварку над окропом і варю приблизно 10-15 хвилин, поки овочі не стануть м’якими та лосось не набуде рожевого відтінку.

    Крок 3

    Солю овочі, додаю сік лимона та оливкову олію. Подаю страву гарячою, посипавши подрібненою свіжою зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Овочі на пару з філе лосося. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *