Перейти до вмісту
Головна » Овочі з креветками

Овочі з креветками

    Овочі з креветками

    «Діаменю» рецепт “Овочі з креветками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    47 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г креветок
    – 1-2 томати
    – 1 морква
    – 250 г цвітної капусти
    – 2 середні огірки
    – 1 ст. зеленого горошку
    – 2 яйця
    – зелень і сіль – на смак

    Покрокове приготування овочей з креветками

    Крок 1

    Креветки відварюю в підсоленій киплячій воді близько п’яти хвилин. Зливаю воду і даю охолонути. Томати
    нарізаю кубиком. Моркву очищаю та нарізаю соломкою.

    Крок 2

    Огірки разом зі шкіркою нарізаю кубиком. Цвітну капусту рублю шматочками. Курячі яйця відварюю, подрібнюю ножем. Всі овочі перемішую, додаю до них яйця та відварені креветки.

    Крок 3

    Для заправки з’єдную йогурт, лимонний сік, нарубану зелень та прянощі. Додаю суміш у салат. Прикрашаю гілочками кропу чи петрушки.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Овочі з креветками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *