«Діаменю» рецепт “Овочі з креветками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
47 ккал
Інгредієнти
– 200 г креветок
– 1-2 томати
– 1 морква
– 250 г цвітної капусти
– 2 середні огірки
– 1 ст. зеленого горошку
– 2 яйця
– зелень і сіль – на смак
Покрокове приготування овочей з креветками
Крок 1
Креветки відварюю в підсоленій киплячій воді близько п’яти хвилин. Зливаю воду і даю охолонути. Томати
нарізаю кубиком. Моркву очищаю та нарізаю соломкою.
Крок 2
Огірки разом зі шкіркою нарізаю кубиком. Цвітну капусту рублю шматочками. Курячі яйця відварюю, подрібнюю ножем. Всі овочі перемішую, додаю до них яйця та відварені креветки.
Крок 3
Для заправки з’єдную йогурт, лимонний сік, нарубану зелень та прянощі. Додаю суміш у салат. Прикрашаю гілочками кропу чи петрушки.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!